Montag, 4. Juni 2012

Change Default Folder Achtergrond aan Mijn Foto's op Windows XP

Heb je je ooit afgevraagd waarom Windows XP had zo'n verschrikkelijk lelijk behang om uit te kiezen? Op de top van dat, is er geen manier is om de lijst met achtergronden gemakkelijk naar een map die u zou kunnen daadwerkelijk gebruikt ... als uw map Mijn afbeeldingen.

Er is een vrij simpele registry hack je kunt doen om Windows look in een andere map, maar als je wilt om zich te ontdoen van de Blauwe Veter 16 zul je ook met de hand verwijderen. (De standaard waarschuwingen over het bewerken van het register van toepassing hier)

Met een naam als "Bliss" je zou denken zou ik minder moe van het zien van dit:

image

Verandering Wallpaper Folder

Open regedit.exe via het start menu vak Uitvoeren, en navigeer naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion

Aan de rechterkant zie je een waarde genaamd WallPaperDir, dat ziet op de map Windows gebruikt om bevolken de lijst. Als de sleutel niet bestaat, dan kunt u een nieuwe tekenreekswaarde met dezelfde naam.

Dubbelklik om de waarde te wijzigen, en vervolgens plakken in het volledige pad naar uw map Mijn afbeeldingen. (Merk op dat je elke pad hier opgeeft, als je dat zou willen.)

De verandering moet onmiddellijk, de volgende keer dat u het Desktop panel ... maar u zult merken een aantal standaard afbeeldingen nog in de lijst. Het blijkt dat Windows ook de Windows-map voor afbeeldingen vragen ...

Om zich te ontdoen van die, bladert u naar C: Windows en zoek naar een set van afschuwelijk lelijke Bitmap bestanden:

U kunt deze afbeeldingen te verwijderen om ze te laten stoppen met verschijnen in het behang keuzelijst, alleen oppassen niet om iets anders in uw Windows-map te verwijderen of u waarschijnlijk niet meer kunnen opstarten.

Een andere ergernis opgelost ...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen