Montag, 4. Juni 2012

Add "Open met Notepad" om de Context Menu voor Alle bestanden

De standaard methode voor het openen van onbekende bestanden die je dwingt om te gaan door middel van een lijst van bekende toepassingen en is over het algemeen een pijn te behandelen. Dat is waarom ik graag een contextmenu-optie voor "Openen met Kladblok" zodat ik kan snel openen van bestanden zonder dat u door middel van een veel moeite hebben.

Dit register hack is niets nieuws, het is er altijd al geweest ... denk aan dit als een opfriscursus. Merk ook op dat je dit dezelfde techniek te gebruiken om een ​​ander programma dat u wilt door het aanpassen van het pad in het register te wijzen op de verschillende editor vervangen.

image

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_CLASSES_ROOT * shell

Klik met de rechtermuisknop op de "shell" en kies voor een nieuwe sleutel te maken, noemde het "Open met Notepad". Maak een nieuwe sleutel onder dat een zogenaamde "command". Dubbelklik op de (standaard) waarde in het rechter venster en typ het volgende in:

notepad.exe% 1

De verandering moet onmiddellijk in werking ... Klik met de rechtermuisknop op een bestand en je krijgt het volgende menu-item te zien.

Download Registry Hack

Gewoon downloaden, uitpakken en dubbelklik op de OpenWithNotepad.reg bestand om de informatie in te voeren in het register. Er is ook een opgenomen uninstall script.

Download OpenWithNotepad registry hack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen