Donnerstag, 8. März 2012

Maak Vista Index Uw Netwerkverbindingen

Een van de meer irritante dingen van Windows Vista is dat je niet kunt gemakkelijk naar de Network Connections lijst - althans niet zonder te klikken door middel van een half dozijn links in het bedieningspaneel. Ik heb eerder geschreven over hoe een te maken snelkoppeling naar de Netwerkverbindingen lijst, Maar hoe zit het gewoon toe te voegen aan de ingebouwde startmenu zoeken?

Eerste open je start menu, en maak een nieuwe map met de naam Network Connections, of iets dergelijks. Tip: Je kunt er snel door te plakken deze in de adresbalk:% appdata% Microsoft Windows Start Menu Programs

image

Nu open je Network Connections lijst via het Configuratiescherm, of u kunt het toetsenbord ninja route en typ je gewoon in te nemen ncpa.cpl in het start menu te zoeken.

U kunt een aantal van uw netwerkverbindingen hernoemen ... Wired Network is een veel eenvoudiger te onthouden dan Local Area Connection 1.

Nu sleep ze allemaal over naar de nieuwe start menu map die u hebt gemaakt:

En daar zijn wij, kunt u gemakkelijk toegang tot uw netwerk verbindingen via het menu Start zoekvak door gewoon te typen in de naam.

Let op: dankzij de Nathan in de commentaren voor het suggereren dit.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen