Donnerstag, 8. März 2012

Maak Outlook 2007 Markeer items als gelezen wanneer bekeken in het leesvenster

Een van mijn vrienden contact met mij een tijdje terug en vroeg waarom de standaardinstelling in Outlook 2007 is niet items markeren als gelezen totdat u overschakelt naar een ander e-mail, waarin de nieuwe e-mail notificatie zitten in de system tray verlaat, ook al heb je duidelijk te lezen de e-mail.

Blijkt dat er een zeer eenvoudige instelling voor deze, waar u kunt items markeren als gelezen als je eenmaal hebt bekeken ze in plaats van wanneer de selectie verandert in een ander e-mail.

Ga naar Extra Opties en klik vervolgens op het tabblad Overige. Klik op de leesvenster knop om de opties.

image

Selecteer gewoon het selectievakje op "Markeer items als gelezen wanneer bekeken in het leesvenster". U zult merken dat je niet kunt ook de "Mark item als gelezen wanneer de selectie verandert" select box, die lijkt een beetje dom, maar het is niet belangrijk. U kunt ook het aantal seconden te veranderen in dit dialoogvenster. Het maakt niet meestal me 5 seconden om een ​​e-mail te lezen, vooral als de meeste van hen niet belangrijk zijn.

Denk eraan dat u altijd kunt een item markeren als gelezen met behulp van de sneltoets Ctrl + Q, dat is echt de snelste manier om items als gelezen markeren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen