Samstag, 10. März 2012

Fixing Wanneer Windows Media Player-bibliotheek niet zal laten Bestanden toevoegen

Als u al last van het probleem, waar u kunt geen bestanden toevoegen aan bibliotheek van Windows Media Player maakt niet uit wat je doet, dan heeft u waarschijnlijk een beschadigde database, en je moet om het te verwijderen en vervolgens opnieuw toe te voegen van al uw media naar de bibliotheek.

LET OP: Deze stappen zullen bestanden verwijderen, dus je moet een back-up van een van deze bestanden te maken voordat je dit doet, vooral als je muziek hebt gekocht via een van de online muziek winkels. Uw muziek worden niet gewist, alleen de database.

Het eerste wat je hoeft te doen is ga naar Configuratiescherm Systeembeheer Services Control voor XP en voor de diensten die beginnen met "Windows Media Player" look. (Zorg ervoor dat Media Player is te gesloten)

image

Klik op de stop knop voor elke en zorg ervoor dat alle diensten die beginnen met "Windows Media Player" zijn gestopt voordat u verder gaat. Vervolgens opent een verkenner venster en plak in het volgende pad in de adresbalk.

% USERPROFILE% Local Settings Application Data Microsoft Media Player

Je ziet een bos van bestanden in de map. Ik zou adviseren het verplaatsen van al deze bestanden naar een andere map ergens anders, maar je kunt ook verwijderen als je genoeg durf.

Nu wanneer u Windows Media Player opnieuw te starten, moet u in staat om muziek weer toe te voegen aan uw bibliotheek.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen