Samstag, 10. März 2012

De installatie van Windows Home Server

Windows Home Server is komende versie van Microsoft's Windows is ontworpen voor het opslaan van uw foto's, video's en bestanden, zodat u kunt delen tussen alle computers in uw huis.

Wanneer je in de Windows Home Server (WHS) installatie cd krijg je een vertrouwde Windows-bestanden laad scherm met voortgangsbalk.

1

Nadat de bestanden zijn geladen krijgt u het eerste WHS setup scherm. Houden met het type als nieuwe installatie en klik op Volgende.

Accepteer de voorwaarden van de Microsoft EULA en klik op Volgende.

Vervolgens krijgt u moet invoeren in het product-toets ingedrukt en klik op Volgende.

Hier is waar u kunt kiezen welke schijf je wilt installeren op WHS.

Klik op Ja in het waarschuwingsscherm.

Nu zijn we klaar om de installatie te starten. Merkt dat zal enige tijd duren om te installeren, afhankelijk van uw hardware configuratie. Klik op Start.

Zodra de installatie begint, zult u merken de typische Windows-installatie-schermen ...

Tijdens de installatie zal uw computer opnieuw op te starten meerdere malen. Dit is normaal en een deel van het installatieproces. Je krijgt ook berichten zoals de onderstaande, dat touts de deugd van WHS.

Een ander scherm dat verschijnt een blauw scherm, die het kopiëren van bestanden is zeer vergelijkbaar met wat je ziet tijdens en XP-installatie.

Je zult weten dat je dicht bij het einde van de installatie wanneer de computer opnieuw opgestart en je je eerste Windows Home Server scherm te zien krijgt.

Wanneer de installatie is dan hebt u uw nieuwe Windows Home Server Desktop!

Microsoft.com - Windows Home Server

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen