Sonntag, 4. März 2012

Bladwijzers organiseren met Apple's Safari voor Windows

Het houden van uw bladwijzers organiseren is een cruciale taak voor elke web browser, dus laten we zien hoe de nieuwe Safari voor Windows bladwijzers verwerkt.

Klik eerst op de "open-boek"-pictogram op de bladwijzerwerkbalk.

book

Dit opent Safari bladwijzer organisator. U ziet er meerdere bladwijzers al opgenomen van de standaard te installeren. Aan de linkerkant sectie is de categorieën of 'Collections' headers. Door te klikken op elke collectie toont het boek aangegeven pagina's aan de rechterkant met de site naam en de URL.

Je kunt echt veel doen in deze bladwijzer manager. Als u met de rechtermuisknop op een item in een van beide sectie kunt u kiezen uit veel verschillende opties, zoals Openen, Verwijderen, Bewerken, enz. ..

Voor het maken van een nieuwe collectie klikt u op het '+' knop. Hiermee start een nieuw veld voor u om aangepaste naam. U kunt ook slepen en neerzetten mappen in andere categorieën of de volgorde wijzigen.

Merk ook op dat je Internet Explorer en Mozilla (inclusief Firefox), Bookmarks worden automatisch geïmporteerd zullen worden tijdens de installatie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen